Празничен спектакъл на учениците от СУ „Христо Ботев“ – Белоградчик

Празничен спектакъл на учениците от СУ „Христо Ботев“ – Белоградчик

Учениците от СУ „Христо Ботев“ представиха коледен спектакъл в Младежкия дом на град Белоградчик. Деца от различни класове впечатлиха препълнената зала с богат репертоар, пораждайки смях, усмивки и бурни аплодисменти.

Гост на събитието бе Свещеноиконом Рафаил – архиерейски наместник на Белоградчишка духовна околия.

Особено впечатление направиха учениците от VI клас с изпълнението на песента „Моята коледна елха“. Репетитор на тяхното прекрасно представяне е Дияна Вътева –учител по музика. Театралната група на училището представи кратка, но завладяваща възстановка от главата „Радини вълнения” на Вазовия роман „Под Игото“.

Освен актьори и певци децата от училището са и невероятни откриватели и изследователи. Те впечатлиха публиката, представяйки различни опити и забавни подаръци за зрителите.

Калоян Георгиев от Vб клас спечели заслужени овации, след като показа своя талант и представи по невероятен начин песен на английски език.

Учениците от клуб „Млади възрожденци“ представиха съвременен прочит на телевизионен репортаж от раждането на Исус Христос. По интересен начин те изиграха как би изглеждала историята на Йосиф и Мария, ако по тяхно време е имало репортери.

В края на вечерта водещите благодариха за присъствието на техния спектакъл и пожелаха на всички весели празници, да има уют, добрина и разбирателство в домовете, да бъдат смирени, да ценят и обичат хората около тях.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder