Отборът на Видин от коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители

Отборът на Видин от коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители

Двама юристи, двама икономисти, мениджъри, лекар и художник-дизайнер оформят „Отбора на Видин” на коалиция ГЕРБ-СДС, която за пореден път тръгва за изборна победа в региона.

Безспорен водач, доказал уменията си на лидер, отново е Росица Кирова, която на последните четири парламентарни вота съумя като гражданска кандидатура да обедини хиляди хора от Северозападна България.

„Отборът ни се разраства, ставаме все повече и привличаме много мотивирани хора. Листата ни е балансирана – поравно присъствие на жени и мъже, но всички ще се сражаваме като мъже, а целта е да спечелим поне два мандата. Длъжни сме да направим всичко по силите си, за да може регионът и страната ни излязат от тази спирала на безвремие. Държавата ни се нуждае от редовно правителство, което да въведе ред, спокойствие и сигурност в живота на българските граждани”, заяви пред медиите водачът Росица Кирова, след като точно в 11 часа днес представителите на коалицията се регистрираха в РИК-Видин.

Областният координатор на ГЕРБ Александър Матеев, който е втори в листата, изрази надежда, че този път видинските гласоподаватели ще преценяват и избират личности, познати и доказали се лица, а не никому неизвестни хора, които нямат нищо общо с Видин и региона: „Убеден съм, че ще постигнем изборна победа и излъчим двама народни представители”.

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder