Община Враца с нова еко инициатива

Община Враца с нова еко инициатива

Местната администрация стартира нова еко инициатива под надслов „Зелена Враца“ – насочена към облагородяване на междублокови пространства и градски паркове във всички жилищни квартали на града.

Кметът на Община Враца отправи послание в  социалните мрежи:
„Това което ни обединява е нашият общ дом. В последните години сме доказали,че когато целта е Враца, тогава няма сила, която да ни раздели. Стотиците доброволчески инициативи събраха на едно място различни хора, които загърбваха различията си в името на родния си град. Затова с моя екип стартираме кампанията „Зелена Враца“. В следващите месеци усилията ни ще бъдат насочени към почистването на жилищните квартали в града, облагородяването на градинки, залесяването на паркове и обновяването на междублокови пространства. За да постигнем значими резултати ни е необходима вашата подкрепа. Аз вярвам, че много хора ще прегърнат зелената инициатива и съвсем скоро резултатите ще бъдат видими за всеки. Нека заедно продължим започнатото и да бъдем пример за подражание“

Първото събитие ще се проведе в ж.к. „Дъбника“. В почистването на квартала ще се включат служители на местната администрация, представители на спортни клубове, младежки и социални работници, екипи на детски и учебни заведения.
За всички желаещи да подкрепят инициативата са осигурени необходимите материали за почистването.

Събитието ще се проведе на 26 март /неделя/, от 10:00 часа – сборен пункт – парк „Дъбника“.

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder