Топ вести
Четирима са задържани в хода по време на полицейска операция в Арчар

Четирима са задържани в хода по време на полицейска операция в Арчар

Екипи на МВР предприеха превантивни и контролни действия на територията на селото, операцията започна рано сутринта на 30 март.

Униформените провериха 89 моторни превозни средства и 123 лица, а за констатираните нарушения съставиха един акт и 13 фиша.

С полицейска мярка за срок до 24 часа са задържани четирима местни жители. Във видинското районно управление са образувани четири предварителни проверки – една за притежание на наркотици и три за съхранение на дърва без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им произход.

Акцията имаше за цел и активна превенция спрямо лица, склонни да извършват престъпления и нарушения, в хода й полицейските служители съставиха четири  предупредителни протокола по чл.65 от ЗМВР.

В операцията, съобразена с актуалния анализ на оперативната обстановка в региона, участваха пет екипа на жандармерията, служители от РУ-Видин и областната дирекция – отдел „Охранителна полиция“ и секторите „Пътна полиция“, „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Противодействие на икономическата престъпност“.

Полицейски проверки през днешния ден бяха извършени в 4 пункта за изкупуване на черни и цветни метали, 7 заложни къщи, 2 питейни заведения и 6 търговски обекта – на територията на РУ-Видин.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder