Над 40 вдъхновени от Япония продукта завладяват рафтовете в Lidl

Над 40 вдъхновени от Япония продукта завладяват рафтовете в Lidl

За първи път Lidl посреща японската кулинарна традиция във всичките си 127 магазина. Над 40 азиатски продукта от страната на изгряващото слънце ще бъдат достъпни за клиентите на веригата от 4 до 10 март в цялата страна.

Любителите на суши ще имат възможност да открият всичко необходимо за приготвянето на едно от най-популярните японски ястия – от ориз за суши до нори водорасли, джинджифил за суши, японски соев сос и уасаби паста.

Вкусът на Япония идва също с рамен супа, нудли удон, гьоза и веган салата Уакаме. От напитките клиентите на веригата могат да опитат японско уиски и оризова напитка с матча. Спокойствие в забързаното ежедневие Японската седмица в Lidl ще внесе с разнообразие от чайове в японски стил и джинджифилови сладки с късмети.

Тематичните седмици на веригата са част от концепцията за умно пазаруване на Lidl, като предлагат истинско гастрономично пътешествие по света, без клиентите да напускат дома си. Разнообразието от кулинарни изкушения, които Lidl предоставя, са възможност всеки да се потопи в културата и обичаите на различни страни и да се докосне до тяхната кухня и характерни вкусове.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder