Мобилен сервиз за гуми

Мобилен сервиз за гуми

Ако имате нужда от бърза и евтина смяна на гуми, без да ходите в сервиз, тогава мобилен сервиз за гуми е идеалното решение. Ето някои предимства, за които Motoexpert споделят:

Спестяване на време: Мобилният сервиз за гуми идва директно при вас, независимо дали е у дома или на работното ви място. Не е необходимо да планирате допълнително време за посещение на сервиз.

Гъвкав избор на място: Можете сами да изберете мястото за смяна на гумите.

Допълнителни услуги: Освен смяна на гуми, някои доставчици на тази услуга предлагат продажба,  вземане и съхранение на гумите, изправяне на джанти (ако е необходимо) както и бракуване на старите гуми.

Ето как е оборудване една мобилна единица за смяна на гуми:

Микробус с професионална техника: Мобилният сервиз разполага с микробус, в който се намира чисто нова професионална техника. Тази техника включва освен компресор за сгъстен въздух:

Монтажна и демонтажна машина за гуми: Специалистите могат да сменят гумите на вашето превозно средство.

Балансираща машина за гуми: Това помага за равномерното износване на гумите и подобрява управлението.

Машина за изправяне на джанти: Ако има деформации на джантите, те могат да бъдат изправени. 

Денонощна наличност: Повечето доставчици на мобилният сервиз за гуми е на разположение 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. 

Разнообразие от гуми: Доставчиците на мобилен сервиз за гуми разполага с голям избор от гуми от различни производители като Goodyear, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Falken, Sumitomo и други. 

 

Мобилният сервиз за гуми се доставя удобно директно при вас. Ето стъпките за това как обикновено се предоставя тази услуга:

Записване на час: Свързвате се с мобилния сервиз за гуми и си запазвате час. Това може да стане онлайн, по телефона или чрез приложение.

Задайте местоположение: Вие избирате мястото, където да се извърши смяната на гумите. Това може да бъде вашият дом, работното ви място или друго подходящо място.

Пристигане на мобилния сервиз: Мобилният сервиз за гуми идва при вас със специално оборудвани ванове. Тези превозни средства са оборудвани с всички необходими инструменти и машини за извършване на смяната на гуми на място.

Смяна на гуми: Техникът ще премахне старите гуми от вашия автомобил и ще монтира новите автомобилни гуми. Това включва премахване на болтовете на колелото, сваляне на колелото, поставяне на новата гума и затягане на болтовете на колелото.

Балансиране и проверка: След смяна на гумите, колелата се балансират, за да се гарантира, че са равномерно разпределени по оста, независимо какъв е цолажа, от 15 цола до 22 цола. Техникът също ще провери налягането на въздуха и общото състояние на гумите.

Заплащане: След приключване на смяната на гумите заплащате услугата според договорените условия.

Много сервизи, специализирани в областта на гумите, предлагат тази мобилна услуга. Независимо дали за частен или корпоративен клиент, мобилният монтаж на автомобилни гуми е удобна опция, ако искате да спестите време и цените удобството да получите услугата на прага си!

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder