Lidl отвори своя първи магазин в Лом

Lidl отвори своя първи магазин в Лом

Инвестицията в 128-ия обект на веригата е за близо 9,3 млн. лв.

 

Първият магазин на Лидл България в град Лом отвори врати днес на ул. „Пристанищна” 41А. Това е 128-ият обект на веригата в страната. С отварянето му Lidl дава възможност на повече потребители да се възползват от умния начин на пазаруване във всяко едно отношение – от подредбата на продуктите в залата и предварително подбрания асортимент, които пестят време и правят пазаруването още по-приятно и удобно до оптималното съотношение качество-цена.

Инвестицията в обекта е за близо 9,3 млн. лв. Търговската му зала е с площ от 1407 m2 и е оборудвана по най-съвременни технологични и екологични стандарти. Снабдена с LED осветление, а електронните ценови табели, които са част от всеки Lidl магазин, допълват модерната визия на обекта и допринасят за по-качественото обслужване на клиентите. На разположение на клиентите е и паркинг с 99 места.

На откриването на новия магазин на Lidl присъства и кметът на община Лом г-н Цветан Петров.

„Сбъдна се една от мечтите на ломчани и хората от региона – в града ни най-сетне да има голям и хубав магазин с всички удобства на престижна компания, каквато е Лидл България. Изказвам благодарност на всички, които положиха усилия тази безспорна придобивка за нашия град да се случи. Радвам се и защото Лидл България показа, че в Лом може да се развива успешен бизнес и се надявам тази инвестиция да бъде последвана и от други. “ – заяви Цветан Петров, кмет на община Лом.

„Изключително се радвам, че Лом стана 55-ото населено място в страната, в който Lidl отваря магазин. Така жителите и гостите на прекрасния ни град вече имат достъп до голямо разнообразие от качествени продукти на изгодни цени. В Lidl вярваме, че всеки заслужава прясна и внимателно подбрана храна, бързо и приятно пазаруване и повече време за семейството и приятелите“, каза Елизабет Драгомирова, регионален мениджър продажби на Лидл България.

За тържественото прерязване на лентата детски хор „Шоколадче” зарадва присъстващите с прекрасните си изпълнения. По традиция в деня на откриването всички посетители на Lidl са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

С изграждането на магазина в Лом компанията допринесе и за облагородяване на инфраструктурата около обекта. Това включва изцяло нов тротоар, нова повдигната пешеходна пътека и реновация на продължението на ул. „Георги Манавски“ между ул. „Пристанищна“ и жп линията в района.

 

………………..

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder