Мобилните тарифи Total Unlimited на Yettel се предлагат с максимална скорост на мобилния интернет за първите 6 месеца   

Мобилните тарифи Total Unlimited на Yettel се предлагат с максимална скорост на мобилния интернет за първите 6 месеца  

Три от четирите плана Total Unlimited се предлагат и с 50% отстъпка от таксата за първите шест месеца от двугодишния абонамент

 

Yettel предлага избрани неограничени мобилни планове Total Unlimited с 50% отстъпка от таксата и максимална скорост на мобилния интернет през първите шест месеца от двугодишния абонамент. Предложението е валидно както за нови клиенти на оператора, така и за настоящите, които подновят своя договор за план Total Unlimited до края на юни.

Yettel предлага четири плана Total Unlimited, като всички включват неограничени национални минути и мегабайти мобилен интернет в страната. Основните разлики между тях са броят и периодът на безплатните дигитални услуги, които потребителите могат сами да избират, и максималната скорост на мобилния интернет.

С базовата тарифа Total Unlimited 36.99 максималната скорост е до 100Mbps, а при следващите две тя се увеличава съответно до 200 и до 400Mbps, за да достигне неограничена скорост при най-високия план – Total Unlimited 64.99. Клиентите, които сключат двугодишен абонамент за някой от мобилните планове до края на юни, ще могат да активират максимална скорост за шест месеца от мобилното приложение на Yettel.

Активацията е еднократна и може да се направи до 10 юли, а след края на промоционалния период скоростта на мобилния интернет ще се определя от условията на избрания план. По този начин потребителите ще имат неограничен трафик и максимална скорост за шест месеца в най-добрата според umlaut мобилна мрежа в България.

По-рано тази година мобилната мрежа на Yettel спечели седми пореден сертификат Best in Test. Мрежата на Yettel е получила 926 от 1 000 възможни точки, което я поставя на първо място сред трите мобилни мрежи в България. Операторът е показал най-добри резултати в категориите надеждност, покритие, глас и времезакъснение. Резултатите са постигнати след провеждането на повече от 129 милиона измервания в периода 31 юли 2023 г. – 14 януари 2024 г.

Три от тарифите Total Unlimited се предлагат и с 50% намаление на таксата за първите шест месеца от двугодишния договор. Това означава, че Total Unlimited 44.99 се предлага за 22,49 лева, Total Unlimited 54.99 за 27,49 лева, а Total Unlimited 64.99 за 32,49 лева на месец за първата половин година от абонамента. След края на първите шест месеца, потребителите ще заплащат стандартната цена на плана през оставащата година и половина.

Всеки клиент, който сключи двугодишен договор за план Total Unlimited, ще получи и еднократна отстъпка от 100 лева за избрани смарт часовници от Yettel, без значение дали устройството ще бъде закупено в брой или на изплащане. Потребителите могат да се възползват и от богат избор от смартфони, които се предлагат с отстъпка, ако бъдат закупени в комбинация с план Total Unlimited.

 

 

 

 

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder