НС ще изслуша четирима министри днес

НС ще изслуша четирима министри днес

Народното събрание ще изслуша служебния министър на енергетиката Владимир Малинов относно диверсификация на газовите доставки и предоговаряне на споразумението с турската енергийна компания „Боташ“ ЕАД. Това предвижда първа точка от програмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Искането за изслушване е внесено от Кирил Петков и депутати от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ППДБ).

По искане на Явор Божанков, депутат от ПП-ДБ, като следваща точка в дневния ред е предвидено изслушване на служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов за случая с битото момче на плаж „Градина“ в Созопол.

По искане, внесено от народния представител Лена Бориславова (ПП-ДБ), като точка трета се очаква изслушването на служебните министри на здравеопазването Галя Кондева и на вътрешните работи Калин Стоянов във връзка с разпространението и употребата на райски газ от лица под 18 години.

Очаква се още парламентът да изслуша и служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Йордан Вълчев във връзка с напредъка на строителството на автомагистрала „Хемус“ и старта на строителството на Автомагистрала „Черно море“. Искането е внесено от народния представител от „Възраждане“ Коста Стоянов.

Сподели в социалните мрежи:
Тагове:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder