Топ вести
12.04.2024 - Назначени са трима заместник-министри
11.04.2024 - Заместник-кметът Борисова награди част от победителите в конкурса „С очите си видях бедата“
11.04.2024 - Грандиозно лекоатлетическо събитие ще се проведе във Видин през следващите четири дни
11.04.2024 - Продължава приема на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“
11.04.2024 - За любовта като зависимост, лъжата, парите и кариерата в петия сезон на подкаста на Мадлен Алгафари
10.04.2024 - iPhone 12 64GB и iPhone 13 128GB се предлагат с до 150 лева отстъпка в онлайн магазина на Yettel
10.04.2024 - Кметът на Видин д-р Цветан Ценков проведе среща с представители на висши учебни заведения
10.04.2024 - От читалището в Ново село сигнализираха за нередности при разпределението на читалищната субсидия
10.04.2024 - Видинчанин с 3,48 промила алкохол зад волана се заби в мантинела
10.04.2024 - Монтират нови 100 камери за видеонаблюдение във Враца
6 начина да изкараме пари без особени усилия

6 начина да изкараме пари без особени усилия

Ако ви трябват повече пари, а не можете да се хванете на втора работа например, можете да опитате да припечелите т.нар. „пасивен доход”. Това са средства, които добивате, без да правите нещо особено натоварващо. Разбира се, в началото ще трябва да инвестирате малко време и усилия. Когато обаче паричният поток потече, ще можете просто да си седите удобно и да му се наслаждавате. От сайта LearnVest дават няколко идеи как да стане това.

1. Създайте приложение за смартфон. Ако имате знанията за това и свежи идеи, не се чудете. Ще получавате пари всеки път, когато някой изтегли приложението ви. Нищо чудно да се окажете късметлия и творението ви да стане viral в мрежата. Някои от създателите на хитови приложенията на Запад печелят по цели 30 000 долара на ден.

2. Направете си блог. Пишете в сфера, от която наистина се интересувате. Избирайте теми, които хората биха търсили в Интернет. Популярни са например статии със съвети в различни области. Ако блогът събере много четения, ще дойдат и рекламите, така е много вероятно да започнете да изкарвате пари от написаното.

3. Качете свое видео в YouTube. Подобно на блога, ако видеото ви има много гледания, рекламодателите ще го забележат и ще се заинтересуват. Сумите, които можете да изкарате, са различни, но популярните YouTube личности прибират 6-цифрени печалби. Да не забравяме и хора като тийн идолът Джъстин Бийбър, чиито кариери са тръгнали именно от сайта за видео споделяне.

4. Правете красиви снимки и ги продавайте. Сайтове като Shutterstock, iStockphoto, Shutterfly купуват сними на аматьори и любители на фотографията. Печалбата може да е в много голям интервал – от 25 цента до 75 долара за всяко сваляне на снимката ви.

5. Правете тениски. Създайте дизайн за тениска и го качете в сайта Threadless. Ако дизайнът е популярен сред потребителите, компанията ще го използва и ще получите  2 000 долара и ваучер за стоки на Threadless на стойност 500 долара. Други сайтове, които предлагат същите услуги, са Zazzle и Cafe Press.

6. Продавайте застраховки. Ако намерите работа в застрахователната индустрия, няма да сгрешите. Не само ще получавате пари, когато финализирате дадена сделка – някои компании дават допълнителни комисионни на служителите си, когато клиентите им подновят договорите си

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder