25 юли ще е най-ужасният ден за годината

25 юли ще е най-ужасният ден за годината

25 юли, събота ще бъде най-лошият ден за тази година, разкриха астролози. Те предупреждават хората да бъдат изключително внимателни в този ден и по възможност да не правят нищо и да не пътуват. Буреносният контакт между Марс и Уран, който започна от 10 юли и ще продължи до края на месеца, ще бъде най-активен именно на 25.

Въпросният ден ще бъде мистериозен и опасен, пълен със скандали, сензационни разкрития и много конфликти. Тогава Луната ще е в Скорпион. Венера променя посоката на видимото си движение и става ретроградна. Това създава предпоставки за напрежение и нестабилност. В дни като този рискът от инциденти, произшествия, прояви на бруталност, екстремизъм и насилие е много, много висок, казва астроложката Татяна Янковска. Според нея не бива да спорите, да сключвате договори и да водите важни разговори. Всички ще искат всичко да им се случва на момента, което ще доведе до напрежение. Проявите на твърдоглавие и упоритост няма да се отнасят само до децата или тийнейджърите, а ще описват и някои международни отношения.

Опасността от травми и наранявания – било при конфликти, било при спорт е много голяма. Затова е добре да останете вкъщи и да не предприемате рискови ситуации. През цялата седмица и особено в дните около 25 юли може да изпитваме силен вътрешен подтик да действаме импулсивно и да се включваме в безразсъдни рискове. Политиците, дипломатите, финансистите, правоохранителните и разследващите органи, военните, полицаите, електроинженерите, както и компютърните специалисти ще имат много грижи, неочаквани проблеми и куп непредвидими ситуации.

Тези „нажежени“ астроконфигурации имат своите хубави страни. В следващите дни може да чувстваме прилив на храброст. Прозренията, точните предчувствия и вдъхновението са сред най-чудесните подаръци на звездите за периода 20-26 юли.

В неделния ден напрежението от лошите аспекти на планетите ще продължи да се усеща, макар и не в такава степен. Много двойки ще тръгнат към раздяла и развод. Ключови взаимоотношения на международно, коалиционно, партийно, романтично или лично ниво ще бъдат „на ръба“. Нещата доста често не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед, казва още Янковска.

 

http://konkurent.bg/

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder