За какво говорят бръчките

За какво говорят бръчките

Хоризонталните бръчки по средата на челото издават честолюбив и вечно загрижен за нещо човек. Той от сутрин до вечер е под напрежение, но именно благодарение на това постига много в живота. Отнася се болезнено към критиката по свой адрес и не понася чуждото мнение.

При това една или две бръчки са знак на висок интелект и непрекъсната работа върху себе си. Три са показател за преумора.

Вертикалните бръчки над горната част на носа са показател за многогодишни страдания, знак, че нервната система е изтощена до краен предел. Колкото повече са бръчките, толкова повече несгоди и беди е преживял този човек. Освен това вертикалните бръчки са признак на избухлив характер. Те говорят, че човекът е изключително раздразнителен, зъл и несдържан.

Големите бръчки около очите, каквито може да се видят дори у млади хора, показват, че в миналия си живот човекът е бил невероятно завистлив, а в този за изкупване на греховете си се отличава с щедрост и великодушие.

Бръчките на бузите издават весел, общителен и много жизнерадостен човек. Едно е лошото: такива хора са доста лекомислени и безхаберни.

Бръчиците над горната устна говорят за душевна студенина и панически страх от промени. Уви! Обикновено с нас се случва точно това, от което се боим, затова притежателят на бръчици над горната устна непрекъснато сменя работата, местожителството, приятелите и любимите си. И, разбира се, много страда от това.

Бръчици по края на устните са показател за това, че човекът съжалява за много неща и смята, че е изживял живота си неправилно.
И, за съжаление, не му идва мисълта, че никога не е късно да започнем живота си начисто.

Бръчките от носа към ъгълчетата на устата издават мъдър и опитен човек, който е преживял много. Добре е да се вслушваме по-често в неговите съвети.

Енергетичен масаж

За какъвто и интелектуален потенциал да говорят вашите бръчки, те, ще се съгласите, не са най-приятното украшение. Затова все пак е най-добре да се избавите от тях.

За да изгладите бръчките си, препоръката е в продължение на една седмица да правите всяка сутрин специален енергетичен масаж.

Изпънете напред дясната си ръка с длан нагоре и си представете, че на нея лежи ярко кълбо, изтъкано от цветовете на дъгата.

Това кълбо е магична субстанция, еликсир на безсмъртието, мазилото, което използвала Маргарита от романа “Майстора и Мрагарита”, за да се сдобие с младост. Напълно по силите на това кълбо е да промени вашия вид и да ви отърве не само от бръчките, но и от лошите черти на характера, страховете и притесненията ви. За целта е необходимо да се научите да си го представяте колкото се може по-ясно.

Представете си отчетливо кълбото върху дланта си, след това го поднесете към лицето си и направете десет кръгови движения обратно на часовниковата стрелка. При това ръката ви не бива да докосва лицето – само блестящото кълбо! Завършвайки масажа, мислено захвърлете кълбото и натрупалите се проблеми на земята.

Втората част на масажа се състои от визуализация на ново кълбо – сега върху лявата ръка. Трябва да го доближите към лицето си и да направите десет кръгови движения по часовниковата стрелка. По време на процедурата си представяйте, че лицето ви става младо и красиво – кожата се опъва, бръчките и кръговете под очите ви изчезват, а заедно с тях си отиват и проблемите ви.

Повторете упражнението не по-малко от седем пъти, а след края на сеанса непременно се погледнете в огледалото. Настъпилите промени страшно ще ви зарадват.

Ако не видите резултат след първите дни, не се огорчавайте. Запасете се с търпение и продължавайте започнатото, без да пропускате нито ден. След една седмица няма да познаете човека, гледащ ви от огледалото, а и новото ви състояние на покой и умиротвореност ще ви изненада приятно!

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder