Топ вести
„Бдин“ приема „Вихър“ Славяново

„Бдин“ приема „Вихър“ Славяново

В неделя „Бдин“ е домакин на новака „Вихър“ Славяново в мач от 7 кръг на Северозападна „В“ група. Противникът на видинчани е на 8 място в класирането и показва добър футбол под ръководството на треньора Красимир Бислимов. „Вихър“ максимално затрудни „Ботев“ Враца и „Етър“, които са смятани за най-силните отбори в групата. Главният Мениджър на „Бдин“ Любомир Симов коментира предстоящия съперник:

„Да се надявам, че наистина играят добър футбол. На практика ние до сега не сме срещали много качествен отбор. Заради това искам да срещнем добър отбор, за да видим и нашето ниво какво е. Въпреки че до сега побеждаваме непрекъснато, трябва да отбележим, че играем с отбори от долната половина на класирането. За мен и за футболистите ще е предизвикателство да се срещнем с добър отбор. Щом казват, че играят добър футбол, ще се надиграваме, за да видим кой отбор има по-футболни качества. Както знаете, ние не играем за някакви конкретни цели. Играем за трите точки, за удоволствието от футбола и за радост на публиката. Нищо не е фатално- ако са по-добри и ни надиграят нека да победят.“

Началото на срещата е от 17.00 часа. Главен съдия на срещата е Петър Иванов с помощници Веселин Найденов и Ивайло Тодоров от Монтана. Четвърти съдия е Илиян Маринов, а делегат на БФС Димитър Масурански от Враца.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder