Българско момче от Варна е един от най-умните хора в света

Българско момче от Варна е един от най-умните хора в света

Българско момче от Варна е един от най-умните хора в света

Сред цялото световно население има и умни, и глупави хора. Но точно 2% от това население е наречено гениално или ако трябва да се изразим по-точно най-умните хора по сравнение с всички останали. За да се класирате в този чарт на 2% вие преминавате какви ли не тестове и честно казано повечето от тях са непонятни дори за нас обикновените хора.

Но ако си мислите, че сред тези гении няма представители на българската нация, лъжете се. Всъщност, едно младо момче от Варна е част от тези 2% най-умни хора в света…Повод за гордост? Разбира се!

 

Йордан Ангелов е само на 18 години, но той не е като връстниците си, видял е повече от живота и най-вече разбрал и е научил повече от живота. Той се смята за свръх интелигентен от цялата планета според това проучване, но за самия него характерът и личността му по нищо не могат да се отличат драстично от връстниците му.

Всъщност, Йордан е скромен и прилежен, той е работлив и съвсем не очаква причисляването му към 2% гении от световното население за някакъв кой знае какъв коз, който трябва да го изстреля в живота. Истината за варненеца е съвсем друга.

В момента той работи като обикновено пиколо на Ривиерата. Разбира се, момчето се е уредило на престижно място и взима солидна заплата, но парите той ще инвестира в нещо, което най-силно го олицетворява, а именно ученето. Йордан иска да учи в Англия, защото признава тамошното образование за най-надеждно.

Той е категоричен, че ще си пробва късмета и за добро работно място отново зад граница, но на този етап не е решил дали това ще бъде в любимата му Великобритания или някъде другаде. Все пак, не можем да не се съгласим, че такива деца ни дават много, ама много голяма надежда за бъдещето на България!

http://www.specialna.bg/

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder