Германски депутати с план за Берлинска стена срещу мигрантите

Германски депутати с план за Берлинска стена срещу мигрантите

Група депутати от управляващата партия Християн-демократичния съюз са разработили „секретен“ пран за защита на Германия, съобщи британският вестник „Индипендънт“.

Според депутати този план е в духа на Берлинската стена. Инициативата на депутати от партията , ръководена от канцлера Ангела Меркел, включва изглаждането на ограда от бодлива тел по източната граница на Германия. Според „Индипендънт“ тя „не се различава от онези, които бяха демонтирани след падането на Берлинската стена“. До момента Меркел отхвърляше всички искания за нови гранични заграждения. Но новия план за защита на немските граници е подкрепен от 188 от общо 310-депутати на ръководената от нея партия, отбелязва Independent.

„Ние трябва спрем притока на бежанци“, заяви депутатът Кристиан фон Щетен, автор на инициативата. По думите му планът ще бъде предложен за гласуване в парламента до две седмици. Очаква се в Германия до края на годината да пристигнат1,5 млн. мигранти. В станата се организират протести и митинги както на противници, така и на поддръжници на бежанците.

 

Източник: blitz.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder