Топ вести
19.05.2024 - Кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков поздрави Богомил Петров по повод 60 години от постигането му на световен рекорд по вдигане на тежести
19.05.2024 - Община Видин бе домакин на втория кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене „Младежта за безопасност на движението“
19.05.2024 - Събитие на тема Амбициозната зелена сделка на Европейския съюз се проведе във Видин
19.05.2024 - Църковна камбана за пръв път прозвуча в село Крапчене
16.05.2024 - 10 смартфона с до 300 лева отстъпка от Yettel до края на май  
16.05.2024 - Съдия Милена Стоянова встъпи е новият председател на Районен съд – Видин
16.05.2024 - Зад светлините на прожектора- как казината печелят пари
16.05.2024 - КЦ Жул Паскин домакин на събитие на тема: Амбициозната зелена сделка на Европейския съюз
16.05.2024 - Голямо количество цигари без бандерол и наркотици са иззели кулските и белоградчишките полицаи
15.05.2024 - Вижте какво е въздействие на криптоказината върху хазартната индустрия
Задигнаха 18-тонен багер и камион от строителен обект

Задигнаха 18-тонен багер и камион от строителен обект

18-тонен багер и камион са задигнати от строителен обект във вилната зона на пловдивското село Храбрино, съобщава БНТ. Собственикът на изчезналата техника Петър Георгиев от края на миналата седмица не може да спи от напрежение, защото това са машините, с които е изкарвал прехраната си. Те не са застраховани, а стойността им е над 100 000 лева. Задигнати са още две кофи за багер и хидравличен чук.

Георгиев разказва, че с жена му тръгвали на почивка и случайно видели, че ги няма. Тогава позвънили в полицията. Подали са жалба и са ги обявили за общодържавно издирване. Служителите на реда са ходили на място, за да видят следите, проверяват и по пътя дали има камери, за да се засече техниката.

Ограбеното семейство има предположения, но двамата не искат да отправят недоказани обвинения. Те са категорични, чекражбата е била планирана и обезпечена предварително.

Петър Георгиев ясно разпознава следи от друго превозно средство, което е използвано, за да изнесе тежките кофи и чук. В същия двор е останал непокътнат друг багер, който не е негова собственост.

Собствениците предполагат, че багерът не е откраднат от случаен човек. Те се надяват техниката им да не се е озовала вече на някоя кариера за камъни, където ще бъде почти неоткриваема.

 

Източник: news.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder