Хубавата Ева не прости на Челси

Хубавата Ева не прости на Челси

Адвокатите на бившата лекарка на Челси Ева Карнейро започват юридически действия за изплащане на компенсация за уволнението й, след като тя и досегашните й работодатели от „Стамфорд Бридж“ не стигнаха до извънсъдебно споразумение, съобщават таблоидите на Острова. Юристите ще внесат официално документите с финансовите претенции на лекарката през следващата седмица.

Карнейро беше уволнена на 8 август, а на 8 ноември изтича тримесечният период, в който двете страни могат да решат казуса извън съдебната зала.

В документите е описана ситуацията така, че освен неправомерно уволнение, адвокатите на португалката ще претендират за компенсация заради работа във враждебна среда, като са дадени и примери с обиди на Жозе Моуриньо към нея и към останалите членове на екипа.

Уволнен беше и физиотерапевтът на клуба Джон Фърн, като двамата бяха наречени импулсивни и наивни, които и не разбират футболната игра. Повод за гнева на треньора на Челси беше тяхно влизане на терена, за да помогнат на изпитващия болка Еден Азар.

 

Източник: trud.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder