Топ вести
19.05.2024 - Кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков поздрави Богомил Петров по повод 60 години от постигането му на световен рекорд по вдигане на тежести
19.05.2024 - Община Видин бе домакин на втория кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене „Младежта за безопасност на движението“
19.05.2024 - Събитие на тема Амбициозната зелена сделка на Европейския съюз се проведе във Видин
19.05.2024 - Църковна камбана за пръв път прозвуча в село Крапчене
16.05.2024 - 10 смартфона с до 300 лева отстъпка от Yettel до края на май  
16.05.2024 - Съдия Милена Стоянова встъпи е новият председател на Районен съд – Видин
16.05.2024 - Зад светлините на прожектора- как казината печелят пари
16.05.2024 - КЦ Жул Паскин домакин на събитие на тема: Амбициозната зелена сделка на Европейския съюз
16.05.2024 - Голямо количество цигари без бандерол и наркотици са иззели кулските и белоградчишките полицаи
15.05.2024 - Вижте какво е въздействие на криптоказината върху хазартната индустрия
Миков определи представянето на БСП като тежка загуба

Миков определи представянето на БСП като тежка загуба

„Резултатът от втория тур очертава, че БСП има кметове в 60 общини без нито един областен град. Не може да има друга оценка, освен че това е тежка загуба, която обаче не кореспондира с внушенията за заличаването на БСП от политическата карта на страната“. Това заяви лидерът на БСП лява България Михаил Миков, предаде БГНЕС.

След тези избори се формира парична демокрация в България. Основната й политическа платформа е разпределянето на пари. Демократичните устои са заплашени. БСП на тези избори участва честно, но все още не можем да стигнем до широк кръг граждани, каза още Миков.

Миков заяви, че българските граждани са дали оценка на изборите със своето неучастие. Според него горещите въпроси на деня – част от тях са свързани и с подмяната на вота – не трябва да се замазват с промени в законите, защото законите не са виновни за създалия се хаос.

„Вчера българските граждани го показаха много ясно. Отказвайки да гласуват, те заявиха, че не искат да участват в това разпределение на средства. БСП също не иска да участва в тази игра“, категоричен бе лидерът на левицата.

Олигархията съсипва перспективите пред България, категоричен бе той. Миков подчерта, че БСП ще оспорва изборите на много места.

„На много места в момента се подготвят жалбите. Ще бъдете запознати и с мотивите и исканията на жалбите. Едно от тях е Видин“, каза той.

„Съчувствам на тези които, гласуваха поради страх, благодаря на членовете и симпатизантите на БСП, на кандидатите за кметове и общински съветници, които искрено участваха в тази кампания“, добави лидерът на левицата.

 

Източник: dariknews.bg

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder