Какво казва името

Какво казва името

Вземете буквите на името и фамилията си. Според таблицата вижте всяка буква на кое число съответства и съберете.

След това съберете получените числа например 27 (сборът на числата от името)+31 (сборът на числата от фамилията)=58, а след това съберете числата на сбора, докато се получи едно число – 5+8=13, а 1 +3=4.
. Потърсете неговото значение и вибрациите, които то внася в живота ви, за да се възползвате максимално от всички шансове.

А-1   Б-2  В-6  Г-3  Д-4  Е-5
Ж-2 З-7  И-1  Й-6  К-2 Л-2
М-4 Н-5 O-7  П-8  Р-2  С-3
Т-4 У-6 Ф-8 Х-5 Ц-3 4-7
Ш-2 Щ-9 Ъ-1 Ь-1 Ю-7 Я-2

Числото 1 – СЛЪНЦЕ
Това е началото и изворът, основното число, което се съдържа във всяко друго. То е неделимо и на него се крепи Вселената. Хората с число 1 са лидери и водачи, много силни личности, които никога не остават незабелязани. Те не могат да се скрият в тълпата, защото винаги се открояват. Те са обаятелни, импулсивни и делови хора. Винаги постигат големи успехи. Те са великодушни, горди, имат голяма душевна и физическа сила, силен стремеж към власт или ръководно място, имат силно развито чувство за отговорност, справедливост и практичност.

Числото 2 – ЛУНА
Хората, подвластни на числото 2 се отличават с изключителна емоционалност и откровеност. Лесно се приспо
собяват към околните обстоятелства и често са талантливи хора на изкуството. На тях им върви в живота и те се справят много лесно, защото не преодоляват препятствията, а ги заобикалят. Те често сменят настроенията си и в живота търсят опората на силен характер. Те са домошари, обичат семейния живот, верни са в любовта и много чувствителни. Избягват да поемат рискове и живеят много спокойно и щастливо. Те са уравновесени и не споделят.

Числото 3 – ЮПИТЕР
Хората под влиянието на Юпитер са родени оптимисти. Вярват в доброто и красивото, винаги са положително настроени и приемат хората за добри. Те не се впечатляват от дреболии, избягват сложните ситуации. Като с магнит притеглят към себе си щастието и хармонията. За да постигат целите си, им помага позитивното мислене. Те са отговорни, винаги се опитват да се самоусъвършенстват, но често са пълни идеалисти и хората ги лъжат. Опитват се да извлекат изгода от всяка ситуация. Имат силно изразена склонност към изкуството.

Числото 4 – УРАН
Това са своенравни и много
упорити хора. Те отказват да се подчинят на общоприетите правила и винаги имат свой път в живота. Те са извън стадото и мразят да приличат на всички други. Изявени индивидуалисти, те винаги успяват, защото са много упорити и много трудолюбиви. Те са много състрадателни, но ценят независимостта си и искат да имат ръководната роля както в службата, така и в семейството. Винаги успяват да го постигнат. Те са добродушни и много енергични, имат отлична памет, добри организаторски способности.

Числото 5 – МЕРКУРИЙ
Хората, под влияние на Меркурий имат най-подвижния и енергичен ум. Могат да излязат от всяка трудна ситуация без да са виновни за нищо. Преценяват ситуациите много детайлно и намират най-рационалното решение за всичко. Често се реализират в редки и екзотични професии. Много бързо работят, правят верните изводи и са критични към лъжата и измамата, но при неуспех са склонни да се депресират. Те са любимците на компанията. Не обичат уседналия домашен живот, а приключенията. Намират общ език с всички, но никога не губят индивидуалността си.

Числото 6 – ВЕНЕРА
Това са хора, надарени с огромна чувственост и страст. Тяхното обаяние и чар им помагат да заобикалят и избягват всички трудности в живота. Всичко правят с лекота и всичко им се отдава. Много са внимателни с парите си и не обичат да пилеят за непотребни неща. Често имат брак с богат партньор. Обичат красивото и имат весел характер. Това са хора с много красива външност, които много държат на визията си. Те са предприемчиви, общителни и успешни бизнесмени със силно развито чувство за справедливост. Те са трудолюбиви, но умеят и да се забавляват.


Числото 7 – НЕПТУН

Под влиянието на Нептун, тези хора имат силно развит усет към красивото и изкуството. Те са с дълбока философска мисъл, но в никакъв случай не са откъснати от действителността. Имат приятен характер, защото са с отлично чувство за хумор. Обичат да имат повече пари, защото обичат лукса и разточителството. Успяват да си го осигурят. Те са чувствителни и състрадателни, но много трудно ще ги излъжете, защото са много мнителни. С удоволствие играят на хазарт. Не обичат караниците и конфликтите, стремят се към спокойствие и равновесие.

Число 8 – САТУРН
Хората, под влиянието на Сатурн притежават хладен и критичен разум. Тях никой не може да измами. Те не обичат нищо повърхностно. Предпочитат научните занимания, опитват се да подредят целия свят, но и да изкарат пари от това. Държат на материалното си благосъстояние и живеят охолно и обезпечено. Те са много упорити и винаги постигат целите си, имат трезв поглед върху нещата. Те са благоразумни и много внимателни към детайлите, затова постигат големи успехи в кариерата си. На тях винаги можете да разчитате, защото са честни.

Числото 9 – МАРС
Хората под влиянието на Марс са способни да покорят целия свят. Не търпят възражения, или някой да им се противопостави. Те имат голямо мъжество и силна воля, затова винаги постигат целите си. Често не канализират усилията си и се разпиляват в няколко дейности, което им пречи да успяват бързо. Склонни са да говорят необмислено, но те са убедени, че винаги са прави. Те са родени за шефове и не могат да бъдат подчинени. Ако насочат силите към добро дело, те може да оставят следи в историята. Те са безпощадни и безцеремонни, затова нямат много приятели.

Източник: блог.бг

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder