Грейнаха светлините на коледната елха в Белоградчик

Грейнаха светлините на коледната елха в Белоградчик

В присъствието на много деца и възрастни бяха запалени светлините на 10 метровата коледна елха в Белоградчик. Те озариха небето в центъра на града и украсиха централния площад „Възраждане“. С много трепет и вълнение малчуганите заедно с техните родители отброиха времето до запалването на светлините. Така бе поставено началото на наситената с културни събития Коледно-новогодишна програма, които ще се състоят в община Белоградчик в дните до края на 2015 година.

В своето приветствие към множеството от хора, секретарят на общината Албена Бакалеева каза: „В навечерието на Коледа и Нова година – тези толкова хубави и светли празници, нека да си пожелаем много здраве, щастие и късмет! Нека не забравяме, че сме хора, на които е присъща обичта и добротата, топлината и радостта от общуването. Желая Ви весели празници!“

Тематични стихове и песни, посветени на най-светлите празници – Рождество Христово и Нова година, представиха възпитаници на ОДЗ „Иглика“.

По идея на общинското ръководство в зелената площ на Начално училище „Васил Левски“ и в непосредствена близост до централния площад в града бе засадено

коледно дърво, което ежегодно ще бъде украсявано през месец декември в идните години. В акцията по засаждането участваха и деца от подготвителната група на детската градина.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder