Трима отиват на съд заради жестоко убийство

Трима отиват на съд заради жестоко убийство

Окръжната прокуратура в Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу трима мъже, за които се смята, че са извършили убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Деянието е извършено през юни.

Тримата подсъдими и всички близки от рода им били в изключително лоши отношения с друго семейство, с което имали роднинска връзка. Между двете фамилии често възниквали скандали, в центъра на които бил убитият.

През последната година семействата се карали предимно заради къща в с.Петърница, обл.Плевен, която мъжът си купил. Тя била в близост до дома на подсъдимите.

На 1 юни извършителите и техни роднини решили да се саморазправят окончателно със съседите си. Въоръжени с тояги, вили, колове и др., нападнали къщата на враждуващата фамилия, започнали да чупят с камъни стъклата на прозорците, разбили входната врата и нахлули вътре нападайки членовете на семейството.

При саморазправата най-тежко пострадал 28-годишният мъж, който в резултат на нанесените му рани и въпреки извършените операции починал в болницата на 16 юни.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder