Осъдиха българка в САЩ

Осъдиха българка в САЩ

Българката Галина Килова, на 30 години, бе осъдена на между шест и 15 години затвор във вторник след като през 2014 г. прегази с автомобила си мъж, докато е бутал инвалидната количка на внучката си и е избягала от мястото на инцидента , пише Las Vegas Review Journal.

Майкъл Гръбс, на 63 години, е бил сгазен на 24 ноември 2014 г. от Хондата на Галина Килова на улица в Лас Вегас. Съдът я призна за виновна, че е избягала от мястото на инцидента. Семейството на загиналия съобщи, че прощават на Килова, но поискаха от съдията по делото да я прати в затвора. „Надявам се тя да си вземе поуки от това“, каза Вики Форчън, сестра на пострадалия.

Килова е избягала от мястото на инцидента, но по-късно същата седмица се е предала на полицията. Българката живее в САЩ от 2006 г. насам. Според нейната версия пред съда при пристигането си на работа тя е забелязала следи от удар по автомобила си и чак тогава е разбрала, че е прегазила човек. Обвинението обаче смята, че това не е възможно и противоречи на показанията на свидетелите.

През 2007 г. тя е била вече осъдена за шофиране в нетрезво състояние.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder