Намушкаха ученичка в Перник

Намушкаха ученичка в Перник

Момиче на видима възраст около 15-16 години е било наръгано с нож тази сутрин в центъра на Перник, съобщават от ОД МВР-Перник, цитирани от „Фокус”. Момичето тръгвало за училище, когато непознат мъж я е нападнал. Малко по-късно той е задържан.

Инцидентът е станал в района на начална спирка Перник, информира perniknews.com. На място буквално за минути е пристигнал екип на Спешна помощ.

Нуждае се от кръв

Момичето се нуждае от кръв и майка й призовава перничани за помощ чрез Фейсбук. Тя е оставила телефонен номер за връзка – 087 87 82 977. Момичето е в реанимация, се казва в поста в социалната мрежа и е необходимо да се дари кръв – независимо от това каква кръвна група са доброволците.

Д-р Валери Симеонов, шеф на Центъра за спешна неотложна медицинска помощ в Перник не отрече информацията. Той беше категоричен, че момичето е добре, веднага е поето от специалисти, които са обработили раните.

Той поясни, че голяма част от тях не са дълбоки и няма пряка опасност за живота на момичето. От полицията все още няма официална информация, със случая е запозната и прокуратурата.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder