Съдът остави Радослав Колев в ареста

Съдът остави Радослав Колев в ареста

Радослав Колев, който извърши опит за убийство над 15-годишната Зорница от Перник, остава в ареста, съобщиха от Софийски апелативен съд. Решението беше взето на днешното съдебно заседание. Магистратите разгледаха определената от Окръжен съд – Перник мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняемия.

Според съда от събраните доказателства може да се направи обосновано предположение, че Колев се е опитал да убие бившата си приятелка.

За това свидетелствали множеството показания на разпитаните свидетели, включително и тези на полицейските служители, пред които Колев направил самопризнания.

Било е взето под внимание и това, че обвиняемият е осъждан многократно, в това число и за въоръжен грабеж. Предвид това обстоятелство съдът реши, че съществува опасност той да извърши друго престъпление.

Радослав Колев наръга с нож 15-годишната Зорница на 18 януари на спирка в Перник. Причина за разигралата се драма станало решението на момичето за пореден път да напусне Радослав, с когото имали връзка от четири месеца. Близките на Зорница разказаха, че Колев ги е заплашвал многократно, а майка му изрази съмнения относно психичното здраве на сина си и обвини „болните му гени“ за нападението.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder