Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от „Софийска вода“ АД.
Водоподаването днес ще бъде прекъснато от 9.00 до 13.00 ч., в района на кв. „Христо Ботев“. Спирането на водата се налага заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 517.
Прекъсване на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. ще има и на живеещите в с. Панчарево – на ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Сини вир“, ул. „Урвич“, ул. „Стефан Петров“. От 9.30 до 16.00 ч. ще бъде преустановено водоподаването и за живеещите на ул. „Богданов дол“, ул. „Дунав“, ул. „Вардар“ – с.Иваняне.
От 9.00 до 17.00 ч. без вода ще бъдат живеещите в кв. „Орландовци“ – по ул. „Знаме на труда“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Съзнание“. От 9.00 до 17.00 ч. водата ще бъде спряна на клиентите на „Софийска вода“, живеещи на ул. „Еделвайс“ – от ул. „Перуника“ до ул. „Николай Хрелков“ в Горна баня. В Княжево водоподаването ще бъде спряно от 10.00 до 18.00 ч. за живеещи в района на улиците „Къпина“, „Горска теменуга“, „Явор“, „Витошки бор“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски.

Източник:БТА

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder