Протест под наслов „Аз съм куче“

Протест под наслов „Аз съм куче“

Протест под наслов „АЗ СЪМ КУЧЕ“ събира защитници на животни пред сградата на Столична община. Исканията са да не се затварят кучета в приюти, защото не отговарят на изискванията.

„Общинските приюти са концлагери, места за бавна и мъчителна смърт. И масово в тях работят хора, които нямат добро отношение към животните. Всичко се финансира с ваши пари – от данъци. И имате право да изисквате то да се промени!“ – пишат на сайта на протеста природозащитниците.

Исканията на протестиращите включват незабавно осигуряване на широк свободен достъп до заварените в незаконните „приюти“ кучета – осигуряване на ежедневен достъп на граждани, граждански организации и доброволци и наблюдение и участие в цялата грижа за животните. Иска се и масова осиновителна кампания за затворените в „приютите“ кучета, както и незабавно връщане на прибраните кастрирани животни, които имат лица под надзора, под грижите на попечителите им.

Трябва да има и наказание за отговорните лица, допуснали жестокостите, водещи и до смърт на животните в общинските обекти. Това съобщава ДарикНюз.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder