СОУ „П.Р.Славейков“ се сдоби с обновени компютърни кабинети

СОУ „П.Р.Славейков“ се сдоби с обновени компютърни кабинети

Два обновени компютърни кабинета бяха открити в СОУ „П.Р.Славейков“. Заместник-кметът по хуманитарни дейности и социална политика на Община Видин Венци Пасков преряза лентата и поднесе подаръци на директора на училището Катя Трифонова.
Заместник-кметът сподели, че е много радостен да присъства на подобно събитие в годината на 90-тия юбилей на учебното заведение. „Искам да ви пожелая успех, тази придобивка ще даде шанс на учениците по-пълноценно да се реализират в живота, след като поемат пътя към висшите учебни заведения и ще могат по-бързо да си намерят работа“ – каза Венци Пасков.
През миналата година СОУ „П.Р.Славейков“ е класирано за участие по Националната програма „ИКТ в училище“. С предоставените средства от Министерството на образованието и науката и съфинансиране от училището са закупени 26 нови терминални работни места и изцяло са обновени два от четирите компютърни кабинета. Така се завършва изграждането на училищния Център за чуждоезиково обучение, информатика и информационни технологии.

Снимки: Община Видин

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder