Отряд за борба с тероризма нахлу в жилището на барикадиралия се бивш полицай

Отряд за борба с тероризма нахлу в жилището на барикадиралия се бивш полицай

Екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма нахлуха в едната част на жилището на барикадиралия се в столичния квартал „Стрелбище“ бивш полицай.

Специализираният отряд е успял да проникне в част от жилището през терасата. Екипът е стигнал до жената на бившия служител на Четвърто районно полицейско управление в София, съобщи БНР. Продължават преговорите с него, тъй като, по-думите на главния секретар на МВР – Георги Костов, идеята е да се запази и неговият живот. Към момента мъжът отказва да се предаде доброволно. По-рано мъжът стреля по полицаи, които се опитаха да преговарят с него, предаде БГНЕС.

По информация на мъжът притежава най-малко едно незаконно оръжие, макар че през 2006-та година е предал пистолет, който му е зачислен законно. Човекът отдавна е с психически проблеми и въпреки това притежава оръжие. 70-годишният мъж стреля по дъщеря си, а след това се барикадира в жилището си, в което се намира и трудно подвижната му съпруга. Жената, която успява да избяга, подава сигнал в полицията, а малко по-късно на място пристигат екипи на Столичната полиция. Продължава блокадата в района на улица “Орехова гора“. Мястото е отцепено от полицията, отряд на баретите и СДВР, в момента там е цялото професионално ръководство на МВР, с изключение на министър Бъчварова.

Екип: ВидинВест

 

Сподели в социалните мрежи:
Тагове:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder