Откраднаха колите на полицейски шефове

Откраднаха колите на полицейски шефове

Полицията в Бургас издирва личните автомобили на шефовете на две от управленията на МВР в града. Откраднати са колите на шефовете на Първо и Четвърто управление – Иван Иванов и Халид Аптарман.

Автомобилът Форд „Галакси“ на Иванов е изчезнал от центъра на Бургас. Парадоксално, точно това е територията на Първо РПУ. Джипът Сузуки „Витара“ на Аптарман пък е откраднат от паркинг в комплекс „Изгрев“.

Полицейският началник отишъл да вземе съпругата си от комплекса, но щом се върнал, от возилото му нямало и следа. Разследващи съобщиха, че същият автомобил преди време е бил собственост на служител на ДАНС в Бургас.

Запознати разкриха още, че по същото време е правен опит да се отвори и трета кола, собственост на агент от службите в Бургас.

Случаите не са огласени в официалния бюлетин на МВР.

До момента возилата не са намерени. Неофициално, разследващи твърдят, че вече имали насоки. Случаите са сведени и до знанието на ДАНС.

В коментар от Областната дирекция на МВР – Бургас съобщиха, че работят в еднаква степен на ангажираност, както за разкриване на противозаконните отнемания на коли на редовите граждани, така и на служители на реда.

„Не делим хората на полицаи и редови граждани, работим с еднаква натовареност“, казаха от МВР.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder