65 мигранти арестувани в София

65 мигранти арестувани в София

Акция срещу нелегалната миграция се проведе тази нощ в София, задържани са 65 души.

Малко преди полунощ коли на полицията и жандармерията блокираха Лъвов мост, а движението на автомобили по бул. “Мария Луиза“ беше спряно.

Освен личните документи на десетки лица, полицията провери и заведение за бързо хранене. Икономическа полиция не откри нарушения.

Задържани са осем чужди граждани без документи за самоличност, представили се като афганистанци. Служители на пожарната са съставили акт за неспазени изисквания за пожарна безопасност в заведение на бул. „Княгиня Мария Луиза“, издадени са множество констативни протоколи от служители на Агенцията по безопасност на храните.

Инспектори от ДАИ съставиха акт за нелицензиран таксиметров превоз, множество актове за нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за Българските документи за самоличност съставиха полицаи.

При продължилите и тази сутрин проверки за незаконно пребиваващи чужденци служители на СДВР са задържали още 57 чужди граждани без документи за самоличност, между които и жени и деца. Те са установени на различни адреси и отведени в столични районни управления, където предстои установяване на произхода и самоличността им, след което ще бъдат предадени на службите по компетентност.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder