Хилъри Клинтън поведе Доналд Тръмп с 8%

Хилъри Клинтън поведе Доналд Тръмп с 8%

Кандидатът на демократите за президент на САЩ Хилъри Клинтън поведе с 8% своя основен конкурент за Белия дом Доналд Тръмп. Това се случва след изтичането на скандалния запис на кандидата на републиканците в края на миналата седмица.

Веднага след втория дебат между Тръмп и Клинтън, беше разпространи запис на разговор между телевизионния водещ Бил Буш и Тръмп, проведен през 2005 година. Милиардерът обяснява, че хубавите жени го привличали като магнит и че той веднага започвал да ги целува. Той казва, че това е автоматично привличане у него и той не можел да направи нищо. После добавя, че когато човек е звезда, жените го оставяли да прави каквото си иска.

След този скандал Клинтън е увеличила преднината си на осем процента в понеделник от пет процента миналата седмица. 45% от запитаните казват, че ще гласуват за нея, 37% са за Тръмп, а 18% няма да подкрепят нито един от двамата. Един от всеки петима републиканци допълва, че вулгарните коментари на Тръмп срещу жените са го дисквалифицирали от надпреварата.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder