Прокуратурата във Враца предаде на съд мъж, блудствал с малки момичета

Прокуратурата във Враца предаде на съд мъж, блудствал с малки момичета

Районна прокуратура – Враца внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Пламен Михайлов за извършени от него три престъпления – блудство с две момичета, едното малолетно, а другото непълнолетно, чрез употреба на сила и заплашване. Той е обвинен и в противозаконно лишаване от свобода по отношение на три непълнолетни момичета.
От Апелативна прокуратура – София съобщиха, че обвиняемият Михайлов в периода от декември 2015 г. до януари 2016 г. в кафе-аперитив „Джофис“ във Враца неколкократно извършил блудствени действия по отношение на две момичета – малолетната Р.Д. и непълнолетната П.Й. Той принудил двете момичета към извършване на интимни контакти без съвкупление чрез употреба на сила, като ги заплашил, че при отказ от тяхна страна ще ги „изкара на магистралата и ще ги направи проститутки“.
Насилникът действал брутално спрямо двете пострадали момичета като ги удрял, ритал, хващал за косите и принудително дърпал до тоалетната или избутвал в ъгъла на заведението, където удовлетворявал половото си желание.
На 07.02.2016 г. в същото кафене обвиняемият Михайлов противозаконно лишил от свобода три непълнолетни момичета, като умишлено ги заключил в заведението, което ги принудило да се обърнат за съдействие към органите на полицията.
Предстои да започне съдебен процес срещу извършителя на престъпното деяние.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder