Социалистите: Категорична победа на втори тур

Социалистите: Категорична победа на втори тур

БСП няма намерение да търси партийна подкрепа за балотажа.

Триумфът в ляво не закъсня и от щаба на социалистите обяви готовност за пълна мобилизация на редиците. Целта им е категорична победа на втори тур.

„Тази вечер започна промяната и ние вярваме, че в края на другата седмица, тя ще бъде факт“, каза лидерът на социалистите Корнелия Нинова

„Ще разчитаме на подкрепата на симпатизантите и на членовете и на ГЕРБ, и на РБ, и на Патриотите, и на ДПС, и на АБВ, и на всички други партии“, добави ген. Румен Радев.

Нинова заяви, че оставка няма да бъде искана поне до следващата неделя. Тя била отговорност на премиера.

„Ако искате да говорим за предсрочни парламентарни избори и за оставки, моля заповядайте на 13-ти през нощта отново тук“, призова тя.

„Ако сега станем свидетели на оставка, това ще повлияе неминуемо на резултатите на втори тур“, прогнозира ген. Радев.

Генерал Радев заяви, че ще бъде президент на всички, защото според данните е подкрепен от българи с различни партийни пристрастия.

„Що се отнася до това дали ще работя с премиера, ще работя с всяко легитимно правителство, избрано от българския народ“, заяви още ген. Радев.

Кандидатът на БСП ще работи още за ефективна съдебна реформа, ще се бори с корупцията, с картелите и монополите. И още – Румен Радев настоява за силна армия.

„Няма да допусна като президент България да се превърне в мигрантското гето на Европа. Българската армия да заеме границата при ескалация на кризата“, обясни той.

От БСП все още не са водили разговори с останалите политически партии, не са търсели подкрепата и за втори тур. Дебатите предстоят.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder