Турчин преби полицай в София

Турчин преби полицай в София

45-годишен турчин е задържан, след като на 19 ноември е нападнал и причинил фрактура на полицай в Студентски град в София.
В събота при обход в ж.к. „Студентски град”, автопатрул от Седмо РУ се намесил при саморазправа между двама шофьори.

След ПТП на ул. „Проф. Атанас Иширков” между товарен „Ивеко” и лек автомобил „БМВ 535 Д”, шофьорът на колата отправил закани, заплахи и удари към другия водач.

Полицаите се опитали да предотвратят конфликта. Буйстващият водач на БМВ-то обаче отказал да представи документите си на униформените служители и нанесъл няколко удара в лицето на единия от тях.

Нападателят – 45-годишен турски гражданин със статут на постоянно пребиваващ в страната, с адресна регистрация в София, е бил задържан в Седмо РПУ, а пострадалият полицай – откаран в болнично заведение за оказване на медицинска помощ и настанен за лечение с фрактура.

Образувано досъдебно производство. След доклад на събраните материали по случая в Софийската градска прокуратура турчинът е привлечен като обвиняем за причиняване на телесна повреда на длъжностно лице.

Той е задържан за 72 часа в ареста, след което Софийският градски съд е определил мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 10 000 лева.

Разследването по случая продължава.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder