Бареков: Да екстрадираме ромите в Индия

Бареков: Да екстрадираме ромите в Индия

Евродепутатът Николай Бареков се обяви за екстрадиране на ромите от България.

„Срещу отказ от българско гражданство държавата може да ги извози с големи пътнически лайнери директно до Делхи и истинската им родина“, счита той.

Евродепутатът обясни, че това ще залегне като основна точка в програмата на Консервативната партия, която се очаква да бъде обявена официално до края на годината.

Бареков е категоричен, че мигрантите, без идващите от Сирия, трябва да бъдат депортирани.

„Ако бях станал премиер преди три години, сега щеше да има огради, самолетите да са върнали афганистанците и циганите да са в строителни войски или на път към истинската им родина“, убеден е Бареков.

Политикът даде заявка, че в програмата на новата Консервативна партия като основни точки ще залегнат борбата с корупцията, борбата с мигрантската криза и въвеждане на образователен ценз при гласуване.

Ето и пълното съдържание на коментара на евродепутата, провокиран от събитията в Харманли:

„Поздравявам премиера в оставка Борисов, че заговори като мен преди три години за нелегалните мигранти. Все пак по-добре късно и след оставката, отколкото никога само защото Бареков го е предложил. Още тогава предложих пълна депортация на всички икономически мигранти от Афганистан и къде ли не. Щом някой е влязъл нелегално в България, няма работа тук. Без сирийските бежанци, които бягат от война, за останалите – депортация със самолети.

Щом самолетът кацне с „пасажерите“ в Кабул, Багдад, Исламабад – те са си у дома и край! Междувпрочем същата политика може да се приложи с известни стимули и за циганите, които ще искат да си вземат индийско гражданство и да се приберат там откъдето са дошли. Срещу отказ от българско гражданство държавата може да ги извози с големи пътнически лайнери директно до Делхи и истинската им родина. Ако бях станал премиер преди три години, сега щеше да има огради, самолетите да са върнали афганистанците и циганите да са в строителни войски или на път към истинската им родина. А с промените в Изборния кодекс може да се въведе изкуствен праг за образователен ценз и не-българските турци, гласуващи за Местан-Ердоган, както и безпросветните цигани, да са аут от изборите. Образователният ценз беше основна точка и все още е от моята програма за управление.

В програмата на новата Консервативна партия това ще бъдат основни точки след точка №1 – изкореняване на корупцията!“

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder