Патриотичният фронт ще подкрепи реформаторите

Патриотичният фронт ще подкрепи реформаторите

Патриотичния фронт ще подкрепи Реформаторския блок при внасяне на определени корекции, свързани с основните ни приоритети – повишаване на пенсиите, решаване на въпроса с охраната на границата, мигрантския поток, продължаване на реформите в икономиката и енергетиката, решаване на проблема с битовата престъпност и оздравяване на климата за дребния и средния бизнес.
Заяви Валери Симеонов след среща с Реформаторския блок в парламента.
Срещата премина в изключително добронамерен тон. С колегите от РБ винаги сме се разбирали с половин дума, каза Симеонов след близо едночасовата среща.
„Излизаме обединени около целта да не се допусне поредна правителствена и съответна парламентарна криза, защото смятаме, че България има нужда от стабилност, а не от поредно безвремие, хаос, служебно правителство, за което настояваха от БСП. Не искаме да има такива глупости-служебно правителство за 20 дни и след това друго, назначено от Радев. Смятаме, че в това НС имаме нужното мнозинство да продължаваме да изпълняваме тази програма, под която сме се разписали”, каза още Симеонов.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder