КОЛЕДНИ ТЪРЖЕСТВА И ПОДАРЪЦИ ЗА ДЕЦАТА НА БЕЛОГРАДЧИК

КОЛЕДНИ ТЪРЖЕСТВА И ПОДАРЪЦИ ЗА ДЕЦАТА НА БЕЛОГРАДЧИК

Много са културните и спортни прояви, посветени на предстоящите Коледни и Новогодишни празници в Белоградчик. Не може да се отрече, че едни от най-хубавите тържества са свързани с участието на децата и подрастващите. Те са най-ентусиазираните и емоционални участници в тържествата, а радостта е най-голяма.

По случай наближаващите Коледни и Новогодишни празници възпитаниците от предучилищната група на Детска градина „Иглика“ в Белоградчи бяха подготвили тематични стихове и песни. Програмата се обогатяваше от участието на артисти от студио „Артанекс“ – София. Те представиха много фокуси, забавни игри и закачки. Възторжено и с радостни възгласи, децата посрещнаха появата на Дядо Коледа и Снежанка. Те раздадоха подаръци на всички деца, защото както стана ясно, всичките са били много добри и послушни през изминаващата година.

На тържеството присъства и зам. кметът Антон Трифонов, който приветства всички присъстващи с настъпващите празници и обяви, че общината е осигурила коледни пакети с лакомства за всички деца.

Учениците от Начално училище „Васил Левски“ се събраха на Коледно тържество в Младежкия дом. Програмата бе подготвена от участниците в група „Млад талант“ с ръководител учителя Таня Маркимова, които работят по проект „Заедно успешни и толерантни“. Литературно-музикална композиция бе изпълнена с много песни, стихове, игри и хора. Допълнителен колорит създаваха със своето участие и водещите Вълчо и Лиса. И тук децата посрещнаха с много трепет и вълнение Дядо Коледа, който раздаде подаръци, като община Белоградчик също беше осигурила 230 коледни пакета.

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder