СТАРТИРА МЛАДЕЖКИ ИНФОРМАЦИОННО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР ВЪВ ВРАЦА

СТАРТИРА МЛАДЕЖКИ ИНФОРМАЦИОННО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР ВЪВ ВРАЦА

Младежки информационно-консултативен център (МИКЦ) стартира във Враца по проект, финансиран от Министерството на младежта и спорта. МИКЦ-Враца се осъществява в партньорство между сдружение „Северозападни младжки инициативи“ и сдружение „Модерна Враца“.
В рамките на проекта ще се предоставят информационни услуги за младежи от област Враца във връзка с правата на човека, Европейския съюз, гражданската активност на младите хора, продължаване на образованието, професионална реализация, развитие на собствен бизнес, личностно развитие, социално включване на млади хора в неравностойно положение, развитие на мултикултурна среда за млади хора, възможности за стажуване, младежки бригади и мобилност и развитие на младежкото доброволчество. Освен информационните услуги, на разположение на младежите от Враца ще бъдат и консултанти в следните направления: Младежко предприемачество; Превенция на рисково и девиантно поведение; Разработване и управление на проекти и Право.
В рамките на проекта ще бъдат проведени десет обучения за млади хора, които ще бъдат свързани с медиите и връзките с обществеността, изграждането на екипи, човешки права, маркетинг и реклама, невербална и вербална комуникация, доброволчество и диалог между неправителствените организации и държавната и местна власт.
Ръководител на проекта е юристът и общественик Петър Кичашки, координатор е председателят на сдружение „Северозападни младежки инициативи“ Диана Стоилова, партньорът по проекта се представлява от журналиста Валя Кръстева от сдружение „Модерна Враца“.
Проектът започва да изпълнява дейностите си от началото на февруари. Повече информация младежите може да получат в офиса на МИКЦ-Враца на адрес бул. “Христо Ботев” №1, на имейл office@mikc-vratsa.org, както и на официалния сайт на проекта – https://mikc-vratsa.org.

Екип: “ Видин Вест“

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder