Кръгла маса на тема „Училищната общност и житейските умения на младите хора“

Кръгла маса на тема „Училищната общност и житейските умения на младите хора“

Този вторник на 24.01.2017 г. се проведе Кръгла маса на тема „Училищната общност и житейските умения на младите хора“ в зала на ПГ „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Видин
Ръководителят на Клуб „На училищната сцена“ и старши учител Ели Цветанова представи кратка презентация по темата за училищната общност и нейната роля и място за формиране на житейски умения при младите хора.
В дискусиите се включиха родители, представители на РУО—Видин, Регионална библиотека „Михалаки Георгиев“, Център за кариерно развитие – Видин, Сдружение „Активно общество“, Бюро по труда, учители и ученици от клуба.
Коментираха се различни ситуации от ежедневието, както и бъдещи съвместни дейности в полза на гимназистите – доброволческа работа, образователни пътувания, участия в проекти за лидерство и умения за ефективно общуване, размяна на книги, спортни игри, както и съвместни дейности с ученици и родители. Като добър пример бе посочена акцията на учениците от 9 А клас в полза на болното братче на ученичка от този клас.
Инициатори и организатори са членовете на Клуб „На училищната сцена“, към гимназията, който е част от Проект „Твоят час“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ и съфинансиран от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder