Москов призова ДСБ обратно в Реформаторския блок

Москов призова ДСБ обратно в Реформаторския блок

Ръководителят на предизборната кампания на Реформаторския блок Петър Москов призова ДСБ обратно в Блока.В изказването си пред Първия конгрес на Блока той поиска платформата да бъде отворена към всички десноцентристски организации, за обединение на десницата. Да бъде допуснато тези, които напуснаха Блока, да се върнати в т.ч ДСБ. И без това представители на ДСБ има в тази зала, съобщи Москов.
Сила, обединение и отговорност , налагане на активни правила чрез участие в управлението е смисълът на Реформаторския блок, очерта той целите.
Спойката на РБ, подчерта ръководителят на предизборната кампания, е осъзнатата необходимост БСП и ДПС да бъдат спрени по пътя им към властта. Москов акцентира също да не се дават основания десницата да бъде обвинена в глупост.
РБ трябва да не предава основните си приоритети, поддавайки се на емоции, а да ги следва като участва активно в управлението на държавата, даде посоката той.
По думите му в Блока партиите трябва да запазят суверенитета си и да има ръководство, амбицирано да бъде силен екип, а не да задоволява персонални амбиции.
Според Петър Москов идеологията на реформаторите би трябвало да е отстояване на консервативните ценности в българската политика. А двата основни фундамента, върху които да стъпят реформаторите – силна държава и институции в областта на сигурността, здравеопазването, образованието, върховенството на закона. Второ -отстояване на човешките свободи, защитавайки собствеността, предприемачеството, конкуренцията.
Трябва да се отървем от социално-либералните заблуди на прехода, посъветва Петър Москов.

Източник:БТА

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder