Топ вести
12.04.2024 - Назначени са трима заместник-министри
11.04.2024 - Заместник-кметът Борисова награди част от победителите в конкурса „С очите си видях бедата“
11.04.2024 - Грандиозно лекоатлетическо събитие ще се проведе във Видин през следващите четири дни
11.04.2024 - Продължава приема на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“
11.04.2024 - За любовта като зависимост, лъжата, парите и кариерата в петия сезон на подкаста на Мадлен Алгафари
10.04.2024 - iPhone 12 64GB и iPhone 13 128GB се предлагат с до 150 лева отстъпка в онлайн магазина на Yettel
10.04.2024 - Кметът на Видин д-р Цветан Ценков проведе среща с представители на висши учебни заведения
10.04.2024 - От читалището в Ново село сигнализираха за нередности при разпределението на читалищната субсидия
10.04.2024 - Видинчанин с 3,48 промила алкохол зад волана се заби в мантинела
10.04.2024 - Монтират нови 100 камери за видеонаблюдение във Враца
Министрите от ГЕРБ представиха управленската си програма

Министрите от ГЕРБ представиха управленската си програма

Образованието, сигурността, справедливостта и доходите са акцентите в управленската програма на ГЕРБ. Това заявиха Томислав Дончев от Изпълнителната комисия на партията и финансовият министър в правителството на Бойко Борисов Владислав Горанов по време на среща с жители на 23-ти МИР в София, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Пред близо 400 души Горанов, Дончев, Теменужка Петкова, Николина Ангелкова, Лиляна Павлова, Екатерина Захариева, Зорница Русинова, Ивелина Василева, кметът на София и заместник-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова и районният координатор на ГЕРБ в 23-ти МИР София Александър Ненков посочиха приоритетите, включени в програмата на партията.
„Програмата на ГЕРБ ще бъде публикувана официално до дни. Срещаме се днес с вас, за да отговорим на въпросите ви. Имахме дебат как да реагираме на популистката вълна, с която опонентите заливат обществото. Решихме да бъдем себе си – не можем да запишем в документ числа, които не могат да се случат, защото ГЕРБ залага на реално изпълними политики. Гордеем се с всичко, което сме постигнали“, обясни Томислав Дончев. Той изтъкна, че приоритет в програмата на партията е грижата за човешкия капитал като на първо място са образованието, сигурността, справедливостта и повишаването на доходите на хората.
Пред присъстващите представителите на ГЕРБ съобщиха, че няма да се откажат от инвестициите в инфраструктура. Те бяха категорични, че постигнатото в редица сектори ще бъде надграждано.
„Членовете и симпатизантите на ГЕРБ трябва да имат самочувствие, защото държавата никога не е била в по-добра кондиция, благодарение на правителството на Бойко Борисов. Не знам на какво се основава това самочувствие при БСП и при Корнелия Нинова? Напомням – лидерът на ПЕС Сергей Станишев я уволни за корупция. Да не го забравяме. БСП си мисли, че държавата е тяхна. Ако промяната е БСП, тогава жалко за държавата“, коментира Владислав Горанов.
Кметът на София Йорданка Фандъкова обясни пред присъстващите какво е предприела Столична община във връзка със замърсяването на въздуха в София.
Срещата с жители на 23-ти МИР София с министри от кабинета „Борисов 2“ продължи повече от два часа. Представителите на ГЕРБ отговориха на редица актуални въпроси, зададени от присъстващите.

Източник: Focus news

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder