Топ вести
Обявен е прием за военнослужещи в 68-ма бригада Специални сили

Обявен е прием за военнослужещи в 68-ма бригада Специални сили

Със заповеди ОХ-115/06.02.2017 година на министъра на отбраната на Република България и 3РД-146/09.02.2017 г. на командира на 68 бригада Специални сили е обявен прием в 68 бригада Специални сили (военно формирование 32990) в гарнизон Пловдив на войнишки длъжности за лица, завършили граждански, средни или висши училища в България и чужбина. Това информират от военното формирование. Обявата ще бъде публикувана в интернет страницата на МО и в структурите на Централно военно окръжие.
До 31 март 2017 година, кандидатите за обявените вакантни длъжности да подават заявление до командира на 68 бригада Специални сили чрез структурите на Централно военно окръжие (ЦВО).
От 28 юни 2017г. до 30 юни 2017г. ще се проведе конкурс, който ще включва изпит по физическа подготовка, изпит-тест за обща култура и събеседване с кандидата.
Конкурсът ще бъде предшестван от необходимите медицински прегледи.
Издържалите успешно изпитите и приети на военна служба, в зависимост от заеманите длъжности, предстои да преминат подготовка и изпълняват задачи, свързани с изпълнение на парашутни скокове, високопланинска и алпийска подготовка, да стрелят с различни видове стрелково оръжие и друга специализирана подготовка, които ще ги изградят като оператори от Силите за Специални операции на страната ни, подготвени да защитават целостта и независимостта на Родината ни и да изпълняват задачи за противодействие на съвременните рискове и заплахи.

Източник: Focus news

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder