Маратонки менте задържаха митничари в района на Дунав мост 2

Маратонки менте задържаха митничари в района на Дунав мост 2

1200 чифта маратонки са задържали в района на Дунав мост 2 митнически служители от мобилен екип на Митница Лом с основателни съмнения за фалшифицирано лого на търговската марка NIKE. От Агенция „Митници“ съобщиха, че маратонките са открити в товарен автомобил с българска регистрация, който по документи е превозвал алуминиеви профили за Великобритания.
Мобилен екип на Митница Лом спрял товарната композиция – влекач с полуремарке, за проверка в района на ГКПП Видин около 4 часа сутринта на 6 март. При митническата проверката на камиона с рентгенова апаратура, митническите служители установили наличие на съмнителен товар в областта на челната стена на полуремаркето. При последвалата физическа проверка се оказало, че зад алуминиевите профили в тази част на товарното помещение се превозват 100 кашона, съдържащи 1200 чифта спортни обувки с лого на търговската марка NIKE.
В изпълнение на Регламент (ЕС) № 608/ 2013 и Закона за марките и географските означения, маратонките са задържани и за случая ще бъдат сезирани провопритежателите на съответната търговска марка. Работата по случая продължава.

Екип:“Видин Вест“

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder