Община Видин раздаде купи и парични награди на победителите в раликрос „Видин 2017“

Община Видин раздаде купи и парични награди на победителите в раликрос „Видин 2017“

Стотици зрители се събраха на пистата на летището край с. Иново, за да наблюдават надпреварата в раликрос „Видин 2017”. Автомобилното състезание бе открито официално на 23.04.2017г. от заместник-кмета на Община Видин инж. Цветан Асенов. Той изрази удовлетворението си, че с всяка изминала година интересът към това събитие расте. Господин Асенов пожела от името на кмета на Община Видин и председател на организационния комитет Огнян Ценков, както и от свое име, успех на автопилотите, призова ги да спазват правилата за безопасност и да проведат коректна надпревара.
Общо 29 състезатели от автомобилни клубове в страната се включиха в раликроса. Събитието донесе много емоции за участници и зрители. Домакините от АСК „Жико-Моторспорт” бяха подготвили атрактивно автошоу, което се хареса на публиката.


При финалното класиране в Дивизия 3 на първо място е Цветелин Велков – АМК „Старт Н Криводол 2”, на второ е Николай Николов – АСК „Жико-Моторспорт”, на трето – Георги Ставров – АМК „Старт Н Криводол 2”. В Дивизия 2 на първа позиция се класира Ивайло Йончев – АМК Ботевград, следван от Иван С. Иванов – АСК „Жико-Моторспорт” и Владимир Димитров – АМК Ботевград. В Дивизия 1 победител стана Мирослав Цветанов – АСК „Жико-Моторспорт 2”, на второ място се подреди Минчо Борисов – АМК „Старт Н Криводол 3” и на трето – Емил Минчев – АМК „Старт Н Криводол”. При отборното класиране начело е АМК „Старт Н Криводол 2”, втора и трета позиция заеха АСК „Жико-Моторспорт 2” и АСК „Жико-Моторспорт”. И тази година бе връчена традиционната купа „Лада”. Нейни носители са Цветелин Велков и Георги Ставров от АМК „Старт Н Криводол 2” и Момчил Младенов от АСК „Жико-Моторспорт 2”.
На всички бяха раздадени купи, а на водачите в класирането – и парични награди, осигурени от Община Видин. Отличията връчи заместник-кметът Венци Пасков.

Източник: Община Видин

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder