Екипът на Европа Директно – Видин информира млади хора от Видин за ползите от ЕРАЗЪМ+

Екипът на Европа Директно – Видин информира млади хора от Видин за ползите от ЕРАЗЪМ+

Европейският информационен център EUROPE DIRECT – Видин в партньорство със Сдружение „Активно общество“ организира среща в Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев“ – Видин, на която запозна обществеността с целите и дейността си. Присъстващи на събитието бе Таня Тодорова – представител на Дирекция „Бюро по труда“ – Видин, екип на Сдружение „Активно общество“, както и млади хора от града.
Водещ на срещата бе Павла Цветкова. Тя представи функциите, ролята на центъра, също така услугите и комуникационните инструменти, с които се популяризират информацията и информационните политики на Европейския съюз.
На срещата бяха споделени добри практики по Програма „Еразъм +“. Таня Тодорова от Дирекция „Бюро по Труда“ – Видин и Емил Иванов от Сдружение „Активно общество“ разказаха за проектите и събитията, в които са взели участие, в рамките на Програма „Еразъм +“. Радослав Георгиев – председател на сдружение „Активно общество“, разказа от гледна точка на организация, която посреща и изпраща участници по програма Еразъм +.


Екип ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder