Топ вести
Румен Радев постави висока оценка за работата на служебния кабинет

Румен Радев постави висока оценка за работата на служебния кабинет

Работихте за каузата България и затова постигнахте тези резултати, които несъмнено ще бъдат оценени високо.“ Това каза президентът Румен Радев по време на срещата си в Гербовата зала на „Дондуков“ 2 с премиера проф. Огнян Герджиков и министрите от служебното правителство. Президентът получи от министър-председателя отчета за работата на служебния кабинет. „Това, което се съдържа в папките доказва, че сте направили добрия избор“, съобщи проф. Герджиков.
„Основните приоритети, с които започнахте своя кратък мандат, са изпълнени по най-добрия начин“, категоричен беше президентът Румен Радев. Според държавния глава служебното правителство е доказало, че е възможно в страната ни да се провеждат честни избори, в които изборните манипулации и купуването на гласове да бъдат сведени до минимум. „Наваксано е изоставането по подготовката на Българското председателство на Съвета на ЕС“, припомни още той и изрази надеждата си, че философията на приемственост ще бележи предаването на изпълнителната власт към следващото правителство.
„Сигурен съм, че предложенията на служебното правителство ще бъдат приети от вашите наследници, защото това е пътят за развитие на България“, категоричен беше Радев.
Президентът благодари на премиера проф. Огнян Герджиков и на служебните министри за проявената отговорност и отдаденост и им пожела да работят с мисъл за България и в следващите етапи от професионално си развитие.

Източник: Focus news

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder