Топ вести
Образувано е досъдебно производство за тежката катастрофа до Монтана

Образувано е досъдебно производство за тежката катастрофа до Монтана

Образувано е досъдебно производство за тежката катастрофа до Монтана, съобщиха от Апелативна прокуратура – София. Пр извърпените до момента процсулано-следствени действия е установено, че около 19.30 часа на главен път Е79 – 82-ри километър, в землището на с. Смоляновци, Серкан Ч., гражданин на Република Турция, при управление на ТИР, загубил управление над автомобила – поради мократа настилка ремаркето се поднесло, навлязло в насрещната лява лента на пътното платно и ударило насрещно движещия се автобус, изпълняващ редовна автобусна линия гр. София – гр. Белоградчик.
Вследствие на удара автобусът напуснал пътното платно и се преобърнал в дере. На място загинала пътуващата в автобуса 21-годишна И. К. от гр. Белоградчик. Транспортирани и настанени за лечение в МБАЛ – Монтана, без опасност за живота, са 11 от пострадалите лица. Останалите петима пътници от автобуса са с получени леки наранявания и охлузвания и са прегледани и освободени.
Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Окръжна прокуратура – Монтана. Предстои привличане в качеството на обвиняем на турския гражданин Серкан Ч., съобщиха от Апелативна прокуратура – София.

Екип: Видин Вест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder