Марешки ще си даде сам имунитета

Марешки ще си даде сам имунитета

След като изложи фактите пред създадената временна комисия по искането на главния прокурор, заместник-председателят на Народното събрание Веселин Марешки ще си даде имунитета. „Още след първото заседание на комисията, ще си подам имунитета“, каза бизнесменът. По думите му нужни са един-два часа да изясни фактите по обвинението в побой. „Всичко се случва пред много свидетели, двама полицаи, всички твърдят, че има само един шамар, няма как да ми говорите за побой“, добави Марешки.
Той посочи, че не съжалява за шамара, защото е бил вербално нападнат. По думите му, ако някой обижда майката на друг, това е най-нормалното нещо.
„Аз не съм участвал в изборите, за да имам имунитет, но ще използвам ситуацията, за да дам максимална публичност, защото няма да позволя да ме сготвят на тъмно, както се опитват“, коментира лидерът на Воля. Той добави, че има максимален интерес този пасквил да свърши възможно най-бързо.
Първото заседание на временната комисия вероятно ще бъде в сряда, каза председателят й Христиан Митев от Обединени патриоти. Той посочи, че към искането на главния прокурор са приложени материали и те ще бъдат изпратени на членовете на комисията да се запознаят с тях. Комисията няма да бъде превърната в трибунал, заяви Митев и добави, че тя трябва да се произнесе не дали има извършено престъпление, а дали да бъде свален имунитетът на Марешки.

Източник: Darik New

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder