Видинският кмет награди състезатели от Детско-юношеската школа на ОФК „Бдин-1923“

Видинският кмет награди състезатели от Детско-юношеската школа на ОФК „Бдин-1923“

Кметът на Община Видин Огнян Ценков награди отличилите се млади футболисти по повод успешното приключване на сезон 2016/2017 година от футболното първенство на Детско-юношеската школа. На събитието, което се проведе на стадион „Георги Бенковски“ във Видин, присъстваха Иво Марков, председател на Областния съвет на Българския футболен съюз, Павел Петров, председател на УС на ОФК „Бдин-1923“, общинските съветници Десислава Димитрова и Цецко Иванов. В клуба са картотекирани 156 състезатели. На първо място в Областната група по футбол се класират подготвителната група на децата, родени през 2005 година и юношите младша възраст, а юношите старша възраст заемат второ място в общото класиране на първенството на „А“ група, зона Велико Търново. Купите и медалите бяха връчени от Иво Марков.
Огнян Ценков награди с плакети за принос в развитието на футбола трима млади футболисти, които от юноши старша възраст преминават в мъжката лига – абитуриентите Стойчо Стойков, Тони Цветков и Кристиян Коцов. Футболистите са изиграли над 100 мача в Детско-юношеската школа и над 20 мача в мъжкия състав. „Вие сте прекрасни момчета и аз ви пожелавам да не спирате да спортувате, но и да продължите успешно образованието си, като се възползвате от възможностите на Русенския университет „Ангел Кънчев“, който разкрива филиал в нашия град“, каза видинският кмет. Той допълни още, че Община Видин ще полага и занапред усилия всички деца да могат да развиват своите спортни заложби.
За най-добър голмайстор бе отличен Радослав Захариев, реализирал 20 гола от 11 срещи.
Георги Боянов, бивш футболист на „Бдин“ и Иван Василев, бивш съдия, бяха наградени с плакети по повод прекратяване на делегатската им дейност и за принос в развитието на футбола в област Видин.
Огнян Ценков наблюдава мача от първенството на Северозападна „В“ аматьорска футболна лига между ОФК „Бдин 1923“ и ФК „Кариана“, с. Ерден.


Екип ВидинВест

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder