Американският президент нарече нападенията в Лондон „злостно клане“

Американският президент нарече нападенията в Лондон „злостно клане“

Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече нападенията в Лондон „злостно клане“ и каза, че Съединените щати ще направят всичко по силите си, за да помогнат на Великобритания да изправи виновните пред съда.
Тръмп се зарече, че ще направи всичко възможно, за да защити Съединените щати от подлия враг, повел отдавна война срещу невинни. „Това кръвопролитие трябва да спре. На това кръвопролитие ще бъде сложен край“, каза американския президент в кратко изявление след гала вечер в театъра „Форд“ във Вашингтон, където е убит Ейбрахам Линкълн.
Президентът бе придружен от съпругата си Мелания.
„Америка изпраща нашите мисли и молитви и най-дълбоки симпатии към жертвите на това злостно клане. Отново изразяваме нашата решителност, по-силна от когато и да било, да защитаваме Съединените щати и съюзниците им от подлия враг, който води война срещу невинни. Тя продължи твърде дълго. Като президент ще направя всичко необходимо, за да попреча на тази заплаха да се разпространи на нашите брегове. Ще работя всеки ден, за да защитавам сигурността на нашата страна, нашите общности, нашия народ“, подчерта Доналд Тръмп.

Източник: Darik news

Сподели в социалните мрежи:
Jooble : Работа в град Видин

Обяви от Видин, региона и света

Close
error: Прочети повече на www.vidinvest.com
placeholder